top of page
IMG_8179 (3)_edited.jpg

Tak til vores sponsorer, som har gjort tilblivelsen af Ørslev Byportal mulig.

01 Viking malt annonce pc.png
02 Ørslev pizzarestaurant annonce pc.png
03 Ørslev Zoneterapi annonce pc.png
04 Funtastic annonce pc.png

Kæmpe opbakning til affaldsindsamling i Ørslev

Initiativtagerne, som havde opfordret Ørslevs borgere til at komme og deltage i affaldsindsamling, med udgangspunkt fra FDF hytten, var helt og aldeles overvældede over at opleve, hvor mange der havde taget opfordringen til sig.


Der gøres klar til indsamling af affald. Vordingborg Kommune havde venligst udlånt affaldstænger og stillet affaldsække til rådighed. FDF havde gule veste og handsker til udlån samt enkelte affaldstænger.


Af Henrik Sørensen

Da indsamlingen startede kl. 11.00 væltede det nærmest ind med folk fra alle sider, ved FDF hytten. Vi har nok været op imod 50 personer.


Initiativtagerne havde ikke forventet så stor interesse for arrangementet og havde ikke tænkt, at det var nødvendigt at lave nogle deciderede ruter, som folk kunne gå på. Men med det store fremmøde, så havde det nok været en god ide med lidt planlægning af hvor folk skulle gå henne, men det lykkedes alligevel at få sendt folk afsted i nogle forskellige retninger.


Vi nåede at komme rundt i en stor del af byen og var også lige en tur forbi skolens område, så børn og personale kan møde ind til et affaldsfrit område omkring skolen i morgen mandag.


Tak til lokalrådet for at finde lidt økonomi til at indkøbe pølser samt stille manpower til rådighed til grillning, kaffebrygning m.v.


Tilbage ved FDF hytten havde Michael og Henrik fra Lokalrådet samt Michaels hustru Anette travlt med at gøre klar med grillede pølser og kaffe mv. til de mange affaldsindsamlere og efterhånden, som folk kom tilbage fra indsamlingen kunne de nyde disse forfriskninger i bålhytten.


Initivtagerne vil gerne sige 1000 gange tak til alle de personer der mødte op. Måske vi kan gøre det til en tradition at holde sådan en affaldsindsamling en gang om året så vi kan holde vores by pæn og ren.


Resultatet af dagens indsamling. Blandt de mere kuriøse ting der blev fundet var en stegepande, et gulvtæppe, to nummerplader samt en valgplakat (Vi nævner ikke navnet på politikeren). Vordingborg Kommune har indvilliget i at afhente og bortskaffe affaldet.Grundlaget for den næste affaldsindsamling er allerede ved at blive tilvejebragt. Få timer efter at indsamlerne havde renset denne vejkant og grøft, var der en der gerne ville bidrage til indsamlingen med denne dåse. Fotografen har samlet den op.281 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


logo gif.GIF
  • Facebook

Ørslev Byportal administreres af Ørslev Lokalråd

www.oerslevlokalraad.dk

Webmaster 

Kontakt vedr. indhold på siden og annoncer

Henrik Sørensen

henriksoerensen1974@outlook.dk

Afregning af annoncer foretages af Ørslev Lokalråd.

Formål med Ørslev Byportal

Profilere Ørslev i relation til bosætning.

At virke som en platform til at skabe forbindelse mellem borgere, foreninger og erhvervsliv i Ørslev.

At oplyse om arrangementer der afholdes i Ørslev samt videreformidle gode historier fra livet i byen.

Alt indhold skal være relevant for Ørslev.

©2022 by Ørslev Byportal. Skabt med Wix.com

Tak til vores sponsorer, som har gjort tilblivelsen af Ørslev Byportal mulig.

01 Viking malt annonce pc.png
02 Ørslev pizzarestaurant annonce pc.png
03 Ørslev Zoneterapi annonce pc.png
04 Funtastic annonce pc.png
bottom of page