top of page
IMG_8179 (3)_edited.jpg

Julebasar og juletræstænding i Ørslev

I år sættes alle sejl til for at stable en rigtig god Julebasar på benene i Ørslev Egnshus og hal. Arrangørerne håber at se rigtigt mange besøgende søndag d. 26. november kl. 11-17. Julemanden er hidkaldt til at sørge for en festlig afslutning på dagen idet han skal tænde juletræet på Ørslev Kirkeplads.Det er Ørslev Egnshus der med hjælp fra Ørslev Kræmmerne står for at arrangere Julebasaren. Derudover har FDF Ørslev-Vordingborg påtaget sig at stå for basarens cafe samt en ”juleklippeklistrebod” med gratis kreative juleaktiviteter for børnene.


I modsætning til tidigere år hvor der også er afholdt julebasar i Egnshuset har arrangørerne i år inddraget Ørslev Minihal i arrangementet, så der er god plads til at udfolde sig på for de mange boder.


Arrangørerne oplyser at basarens boder bla. omfatter: Fotografering, brændte mandler, julepynt, stentøj, strik varer, adventskranse og dekorationer, julekort, hæklerier, smykker, gips kunst, mobiltilbehør, smykker, krea, kattetilbehør, lopper og genbrug.


Du kan få en gratis bod

Selvom der i skrivende stund kun er en uge til basaren afholdes, er det stadigt muligt at booke en bod. Du kan se på egnshusets hjemmeside hvordan du booker en bod. Bortset fra et administrationsgebyr til Place2book på ca 8 kr. samt et depositum på 100 kr. der tilbagebetales på dagen er det gratis at booke en bod.


Program for basaren

Kl. 08.30 Dørene åbnes for bodholdere til opsætning af boder. (Kun adgang for bodholdere)

Kl. 11.00 Dørene åbner for besøgende.

Kl. 16.30 Julemanden ankommer til Egnshuset

Kl. 17.00 Basaren lukker og Julemanden tænder juletræet på Kirkepladsen ved Ørslev Kirke.


Basarens cafe serverer bl.a. pølser, æbleskiver, pølsehorn, sodavand, kaffe/the og gløgg.

140 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Tak til vores sponsorer, som har gjort tilblivelsen af Ørslev Byportal mulig.

01 Viking malt annonce pc.png
02 Ørslev pizzarestaurant annonce pc.png
03 Ørslev Zoneterapi annonce pc.png
04 Funtastic annonce pc.png
bottom of page